Profili i pilotit: Sebastien Dolhem

Informacion i pilotit

Emri: Sebastien Dolhem
Kombësia:  (Francë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 191
Fitoret: 20
Podiume: 50
Pikët e shënuara: 489
Pole pozicione: 35
Xhirot e shpejta: 29
Pikët mesatare / garë: 2.56

Garat e preferuara

Valencia, Magny Cours, Indianapolis

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 163 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 22 

Pesha (kg): 64 
Mosha: 30 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Lazar Petkovic
Grupi:Master - 1
Rroga:$1.900.006
Gjatësia e kontratës:10 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Zala Megye Sezoni 58 - Gara 6 Sezoni 58 - Gara 13
Ivan Ivanov Sezoni 58 - Gara 16 Sezoni 58 - Gara 16
Rodrigo Amorim Sezoni 59 - Gara 4 Sezoni 67 - Gara 3
Hans Bondesson Sezoni 67 - Gara 16 Sezoni 69 - Gara 17
Jonathan Flament Sezoni 70 - Gara 2 Sezoni 70 - Gara 15
Lazar Petkovic Sezoni 70 - Gara 17 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000