Profili i pilotit: Benoit Hesnault

Informacion i pilotit

Emri: Benoit Hesnault
Kombësia:  (Francë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 194
Fitoret: 4
Podiume: 16
Pikët e shënuara: 199
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 11
Pikët mesatare / garë: 1.03

Garat e preferuara

Mugello, Zolder

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 100 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 89 
Mosha: 41 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Zohs Kopanitsanos Sezoni 48 - Gara 1 Sezoni 48 - Gara 8
Theo Arnaud Sezoni 50 - Gara 8 Sezoni 50 - Gara 16
Gsdweqwe Gdiionse Sezoni 51 - Gara 4 Sezoni 51 - Gara 11
Roger Née Sezoni 51 - Gara 15 Sezoni 51 - Gara 17
Miroslav Baláš Sezoni 52 - Gara 2 Sezoni 52 - Gara 10
Ariel Briceno Sezoni 53 - Gara 3 Sezoni 53 - Gara 17
David Jorge Gonzalez Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 17
Luis Rodriguez Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 17
Alejandro Garcia-lago Sezoni 58 - Gara 7 Sezoni 61 - Gara 5
Bojko Ovcharski Sezoni 64 - Gara 17 Sezoni 66 - Gara 16
Lisandro Bruno Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 17
Janos Keri Sezoni 68 - Gara 2 Sezoni 69 - Gara 16
Bernd Stolze Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 14

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000