Profili i pilotit: Gilles Eaton

Informacion i pilotit

Emri: Gilles Eaton
Kombësia:  (Kanadë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 137
Fitoret: 4
Podiume: 25
Pikët e shënuara: 350
Pole pozicione: 3
Xhirot e shpejta: 11
Pikët mesatare / garë: 2.55

Garat e preferuara

Slovakiaring

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 70 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 99 
Mosha: 39 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Daniel Saint Fleur Sezoni 52 - Gara 1 Sezoni 52 - Gara 7
Nilson Ramos Sezoni 52 - Gara 8 Sezoni 52 - Gara 17
Damien Diacono Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 53 - Gara 17
Mile Strk Sezoni 54 - Gara 12 Sezoni 54 - Gara 17
Antonio Amorim Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 17
Ognian Grigorov Sezoni 56 - Gara 9 Sezoni 56 - Gara 17
Marcin Falkowski Sezoni 57 - Gara 6 Sezoni 57 - Gara 17
Hugo Silva Sezoni 58 - Gara 4 Sezoni 59 - Gara 17
Jonas Žaldokas Sezoni 60 - Gara 15 Sezoni 61 - Gara 13
Juan Ieradier Sezoni 61 - Gara 16 Sezoni 62 - Gara 10
Aaron Claybaugh Sezoni 62 - Gara 16 Sezoni 63 - Gara 13
Miguel Rosso Sezoni 64 - Gara 13 Sezoni 66 - Gara 2
Jeff Dell Sezoni 66 - Gara 14 Sezoni 66 - Gara 17
Gábor Varga Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 8
Fabricio Cerri Sezoni 67 - Gara 16 Sezoni 67 - Gara 17
Sergio Finotti Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Emilio Jose Lopez Sezoni 69 - Gara 8 Sezoni 69 - Gara 17
Fabio Bresciani Sezoni 70 - Gara 10 Sezoni 71 - Gara 1

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000