Profili i pilotit: Robert Davidson

Informacion i pilotit

Emri: Robert Davidson
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 203
Fitoret: 3
Podiume: 19
Pikët e shënuara: 238
Pole pozicione: 4
Xhirot e shpejta: 2
Pikët mesatare / garë: 1.17

Garat e preferuara

Imola, Austin, Avus

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 169 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 77 
Mosha: 36 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Diego Liso Sezoni 60 - Gara 4 Sezoni 60 - Gara 13
Marco Tomei Sezoni 61 - Gara 10 Sezoni 61 - Gara 17
Cleber Cavalcante Sezoni 62 - Gara 6 Sezoni 62 - Gara 17
Gabor Horvath Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Rares Bogdan Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 17
Bert Huylebroeck Sezoni 71 - Gara 5 Sezoni 73 - Gara 17
Melando Tasoso Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 12
James Berriman Sezoni 75 - Gara 7 Sezoni 75 - Gara 7

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000