Profili i pilotit: Katherine Hailwood

Informacion i pilotit

Emri: Katherine Hailwood
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 180
Fitoret: 1
Podiume: 5
Pikët e shënuara: 104
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 4
Pikët mesatare / garë: 0.58

Garat e preferuara

Yeongam, Brands Hatch, Zolder

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 120 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 79 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Fer Armada
Grupi:Amateur - 35
Rroga:$700.000
Gjatësia e kontratës:12 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Maxime Meriaux Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 10
Sebastian Bienaś Sezoni 56 - Gara 16 Sezoni 56 - Gara 17
Thomas Pettersson Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 17
Paolo Dagostini Sezoni 58 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 15
Paulo Guarim Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 4
Cristiano Lavista Sezoni 64 - Gara 10 Sezoni 65 - Gara 7
Deividas Matulis Sezoni 66 - Gara 4 Sezoni 67 - Gara 17
András Kovács Sezoni 68 - Gara 6 Sezoni 70 - Gara 5
Alexandr Volodin Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 14
Fer Armada Sezoni 72 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000