Profili i pilotit: Ralph Paffett

Informacion i pilotit

Emri: Ralph Paffett
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 89
Fitoret: 2
Podiume: 5
Pikët e shënuara: 102
Pole pozicione: 3
Xhirot e shpejta: 3
Pikët mesatare / garë: 1.15

Garat e preferuara

Estoril, Serres, Sochi

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 133 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 69 
Mosha: 26 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Yoon Seong Han
Grupi:Amateur - 15
Rroga:$900.000
Gjatësia e kontratës:2 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
David Welber Silva Sezoni 76 - Gara 6 Sezoni 76 - Gara 15
Jean-christophe Maldonado Sezoni 77 - Gara 1 Sezoni 77 - Gara 13
Antonio Grima Sezoni 78 - Gara 1 Sezoni 78 - Gara 17
Marek Waleczek Sezoni 79 - Gara 2 Sezoni 79 - Gara 15
Mohd Salleh Yusof Sezoni 80 - Gara 6 Sezoni 80 - Gara 17
Sławomir Dudzinski Sezoni 81 - Gara 1 Sezoni 81 - Gara 17
Nerijus Macekonis Sezoni 82 - Gara 1 Sezoni 82 - Gara 17
Yoon Seong Han Sezoni 83 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin