Profili i pilotit: Ralph Daly

Informacion i pilotit

Emri: Ralph Daly
Kombësia:  (Irlandë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 14
Fitoret: 0
Podiume: 2
Pikët e shënuara: 26
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 0
Pikët mesatare / garë: 1.86
Piloti terhiqet ne fund te sezonit n.q.s nuk kontraktohet

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 58 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 95 
Mosha: 29 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Sébastien Ballanger Sezoni 75 - Gara 8 Sezoni 75 - Gara 17
Mario Marko Sezoni 77 - Gara 15 Sezoni 78 - Gara 14
Damon Thurman Sezoni 78 - Gara 16 Sezoni 79 - Gara 8
Vladimir Alexandrov Sezoni 80 - Gara 7 Sezoni 80 - Gara 7
István Benedek Sezoni 82 - Gara 6 Sezoni 82 - Gara 12

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin