Profili i pilotit: Ronnie Zanardi

Informacion i pilotit

Emri: Ronnie Zanardi
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 162
Fitoret: 4
Podiume: 15
Pikët e shënuara: 309
Pole pozicione: 3
Xhirot e shpejta: 4
Pikët mesatare / garë: 1.91
Shoferi do dalë ne pension pas fundit të sezonit

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 106 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 82 
Mosha: 38 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Emre Acun Sezoni 52 - Gara 1 Sezoni 52 - Gara 6
Gerardo Altieri Sezoni 52 - Gara 11 Sezoni 52 - Gara 17
Eduardo Wagner Blotta Vincenzi Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 53 - Gara 17
Marco De Paula Sezoni 54 - Gara 1 Sezoni 54 - Gara 17
Bernd Stolze Sezoni 55 - Gara 15 Sezoni 55 - Gara 17
Johanny Jeanville Sezoni 56 - Gara 8 Sezoni 56 - Gara 17
Marko Erkkilä Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 17
Ervins Licitis Sezoni 58 - Gara 5 Sezoni 62 - Gara 4
Aldo Marin Sezoni 64 - Gara 11 Sezoni 64 - Gara 17
Jan Kladetzke Sezoni 65 - Gara 15 Sezoni 67 - Gara 14
Christian Ramses Sezoni 70 - Gara 7 Sezoni 71 - Gara 4
Aldo Cezar Sezoni 71 - Gara 15 Sezoni 71 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000