Profili i pilotit: Yuji Nakano

Informacion i pilotit

Emri: Yuji Nakano
Kombësia:  (Japoni)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 130
Fitoret: 2
Podiume: 14
Pikët e shënuara: 250
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 5
Pikët mesatare / garë: 1.92

Garat e preferuara

Zandvoort

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 88 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 100 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Nikolai Dachev
Grupi:Rookie - 48
Rroga:$600.000
Gjatësia e kontratës:13 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Jakub Ożug Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 10
Fanda Medovy Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 14
Andrej Rayboohin Sezoni 58 - Gara 7 Sezoni 58 - Gara 17
Luis Sarlo Sezoni 59 - Gara 1 Sezoni 59 - Gara 16
Gary Partridge Sezoni 60 - Gara 9 Sezoni 60 - Gara 9
Lucas Berti Sezoni 60 - Gara 14 Sezoni 61 - Gara 4
Daniel Little Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 17
Luke Olson Sezoni 64 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 17
Anthony Kelly Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Stefano Bondi Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 17
Musa Yilmaz Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 2
Martin Manassero Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 15
Dániel Berecz Sezoni 73 - Gara 3 Sezoni 73 - Gara 6
Nikolai Dachev Sezoni 74 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000