Profili i pilotit: Paul Beltoise

Informacion i pilotit

Emri: Paul Beltoise
Kombësia:  (Francë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 149
Fitoret: 3
Podiume: 21
Pikët e shënuara: 333
Pole pozicione: 2
Xhirot e shpejta: 9
Pikët mesatare / garë: 2.23
Shoferi do dalë ne pension pas fundit të sezonit

Garat e preferuara

Magny Cours, Irungattukottai, Ahvenisto

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 55 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 102 
Mosha: 40 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
James Hadfield Sezoni 47 - Gara 1 Sezoni 47 - Gara 8
Lukas Becker Sezoni 47 - Gara 12 Sezoni 48 - Gara 2
Murilo Nogueira Sezoni 48 - Gara 3 Sezoni 48 - Gara 15
Daniel Mejia Sezoni 49 - Gara 16 Sezoni 50 - Gara 14
Arnoldo Gimenez Sezoni 51 - Gara 7 Sezoni 51 - Gara 16
Mattia Amoretti Sezoni 52 - Gara 6 Sezoni 54 - Gara 5
Iulian Calafir Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 17
Alan Ojeda Sezoni 56 - Gara 8 Sezoni 56 - Gara 17
Jonas Žaldokas Sezoni 57 - Gara 7 Sezoni 57 - Gara 16
Kristijan Kelihar Sezoni 58 - Gara 9 Sezoni 58 - Gara 17
Saun Jones Sezoni 59 - Gara 1 Sezoni 59 - Gara 10
Jose Fernandes Sezoni 59 - Gara 11 Sezoni 60 - Gara 3
Luca Souza Sezoni 61 - Gara 17 Sezoni 62 - Gara 16
Eimantas Verseckas Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 16
Patrick Majewski Sezoni 64 - Gara 11 Sezoni 64 - Gara 17
Siva Punisamy Sezoni 65 - Gara 5 Sezoni 65 - Gara 17
Oscar De La Cruz Sezoni 66 - Gara 2 Sezoni 66 - Gara 11
Midex Koker Sezoni 66 - Gara 13 Sezoni 67 - Gara 1
Christos Bogiatzis Sezoni 68 - Gara 5 Sezoni 68 - Gara 5
Cerditovaliente Ooo Sezoni 68 - Gara 12 Sezoni 69 - Gara 3

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000