Profili i pilotit: Bryan Dana

Informacion i pilotit

Emri: Bryan Dana
Kombësia:  (Shtetet e Bashkuara)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 109
Fitoret: 10
Podiume: 44
Pikët e shënuara: 426
Pole pozicione: 13
Xhirot e shpejta: 13
Pikët mesatare / garë: 3.91

Garat e preferuara

Zolder, Monza, Hungaroring

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 94 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 81 
Mosha: 32 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Lukáš Válek
Grupi:Rookie - 9
Rroga:$1.000.000
Gjatësia e kontratës:8 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Marcelo Tronconi Sezoni 64 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 8
Sami Koivisto Sezoni 65 - Gara 2 Sezoni 65 - Gara 17
Karel Baas Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 15
Ger Pido Sezoni 67 - Gara 16 Sezoni 67 - Gara 17
Lucas Centelles Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Dušan Murnik Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 3
Wiz Comona Sezoni 70 - Gara 14 Sezoni 70 - Gara 17
Foto Guru Sezoni 71 - Gara 16 Sezoni 72 - Gara 15
Paolo Dazzi Sezoni 72 - Gara 17 Sezoni 72 - Gara 17
Cornea Ion Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 75 - Gara 12
Lukáš Válek Sezoni 77 - Gara 6 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000