Profili i pilotit: Alex Lovely

Informacion i pilotit

Emri: Alex Lovely
Kombësia:  (Shtetet e Bashkuara)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 223
Fitoret: 7
Podiume: 23
Pikët e shënuara: 288
Pole pozicione: 2
Xhirot e shpejta: 19
Pikët mesatare / garë: 1.29

Garat e preferuara

Laguna Seca, Estoril

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 97 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 95 
Mosha: 37 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Marko Hautaviita Sezoni 51 - Gara 1 Sezoni 51 - Gara 9
David Brister Sezoni 52 - Gara 5 Sezoni 54 - Gara 7
Adriano Soares Sezoni 54 - Gara 9 Sezoni 54 - Gara 17
Bruno Carvalho Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 17
Dainius Zaveckas Sezoni 57 - Gara 5 Sezoni 57 - Gara 17
Martin Juřica Sezoni 59 - Gara 3 Sezoni 61 - Gara 2
Kiko Molina Sezoni 61 - Gara 5 Sezoni 62 - Gara 2
Neto França Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 17
Maurizio Della Chiana Sezoni 64 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Alex Hartter Sezoni 67 - Gara 17 Sezoni 68 - Gara 16
Martin Elser Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000