Profili i pilotit: Frank Hülkenberg

Informacion i pilotit

Emri: Frank Hülkenberg
Kombësia:  (Gjermani)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 198
Fitoret: 12
Podiume: 38
Pikët e shënuara: 383
Pole pozicione: 16
Xhirot e shpejta: 19
Pikët mesatare / garë: 1.93

Garat e preferuara

Kaunas, Sepang

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 136 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 72 
Mosha: 33 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Panayiótis Papanikoláou
Grupi:Pro - 9
Rroga:$670.000
Gjatësia e kontratës:12 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Theophylux Freeman Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 2
Andrei Cezar Sezoni 56 - Gara 6 Sezoni 56 - Gara 17
Norbert Schad Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 17
Aigars Zukovskis Sezoni 58 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 13
Walter Martucci Sezoni 59 - Gara 1 Sezoni 59 - Gara 17
Walter Bittighofer Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 60 - Gara 17
Arkadiusz Stańczak Sezoni 61 - Gara 5 Sezoni 63 - Gara 17
Sumant Subramanya Sezoni 64 - Gara 15 Sezoni 68 - Gara 2
Sumant Subramanya Sezoni 68 - Gara 5 Sezoni 68 - Gara 17
Andrei Daroczi Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 17
Nathan Skelly Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 17
Panayiótis Papanikoláou Sezoni 72 - Gara 3 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000