Profili i pilotit: Vali Dumitrescu

Informacion i pilotit

Emri: Vali Dumitrescu
Kombësia:  (Rumani)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 85
Fitoret: 2
Podiume: 12
Pikët e shënuara: 182
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 3
Pikët mesatare / garë: 2.14

Garat e preferuara

Slovakiaring, Kaunas, Barcelona

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 92 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 90 
Mosha: 26 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Diego Maquieira
Grupi:Rookie - 14
Rroga:$470.400
Gjatësia e kontratës:8 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
David Fangio Sezoni 61 - Gara 10 Sezoni 62 - Gara 9
Davey Hastie Sezoni 63 - Gara 5 Sezoni 63 - Gara 17
Davey Hastie Sezoni 64 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 17
Jonas Žaldokas Sezoni 65 - Gara 4 Sezoni 65 - Gara 12
Oleg Ivanov Sezoni 66 - Gara 2 Sezoni 66 - Gara 17
Chrisso Rasmussen Sezoni 67 - Gara 7 Sezoni 67 - Gara 16
Frank Lechner Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Diego Maquieira Sezoni 69 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000