Profili i pilotit: Dario Lancaster

Informacion i pilotit

Emri: Dario Lancaster
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 210
Fitoret: 8
Podiume: 20
Pikët e shënuara: 278
Pole pozicione: 7
Xhirot e shpejta: 7
Pikët mesatare / garë: 1.32

Garat e preferuara

Slovakiaring, A1-Ring

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 110 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 83 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Philippe Donnaes
Grupi:Amateur - 34
Rroga:$650.000
Gjatësia e kontratës:1 garë

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Matthew Stratford Sezoni 58 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 7
Dietmar Niedermayer Sezoni 59 - Gara 2 Sezoni 59 - Gara 17
Manuchar Guntsadze Sezoni 60 - Gara 9 Sezoni 61 - Gara 8
František Sedláček Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Aurélien Baillot Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Leandro Gizzi Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 16
Philippe Donnaes Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 17
Bernhard Guenzkofer Sezoni 75 - Gara 7 Sezoni 75 - Gara 12
Philippe Donnaes Sezoni 76 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000