Profili i pilotit: Koudai Ide

Informacion i pilotit

Emri: Koudai Ide
Kombësia:  (Japoni)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 67
Fitoret: 0
Podiume: 6
Pikët e shënuara: 56
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 3
Pikët mesatare / garë: 0.84

Garat e preferuara

Monza, Sochi

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 108 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 48 
Mosha: 22 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Patricio Amolio
Grupi:Amateur - 30
Rroga:$418.133
Gjatësia e kontratës:5 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Ginés Flores Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 4
Piotr Łabenda Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 4
Steve Hughes Sezoni 68 - Gara 7 Sezoni 68 - Gara 8
Burak Çelik Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 4
Adrian Waloszczyk Sezoni 69 - Gara 8 Sezoni 70 - Gara 1
Patricio Amolio Sezoni 70 - Gara 3 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000