Profili i pilotit: Jenson Button

Informacion i pilotit

Emri: Jenson Button
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 240
Fitoret: 4
Podiume: 14
Pikët e shënuara: 196
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 0
Pikët mesatare / garë: 0.82

Garat e preferuara

Paul Ricard, Zandvoort

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 168 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 61 
Mosha: 31 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Stephan Conopo-holyoake Sezoni 69 - Gara 3 Sezoni 69 - Gara 17
András Szabó Sezoni 70 - Gara 6 Sezoni 74 - Gara 5
Yiánnis Gripáris Sezoni 74 - Gara 10 Sezoni 80 - Gara 14
Aleksandr Gerassimtsik Sezoni 80 - Gara 17 Sezoni 83 - Gara 16

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin