Profili i pilotit: Benoit Clairay

Informacion i pilotit

Emri: Benoit Clairay
Kombësia:  (Francë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 3
Fitoret: 0
Podiume: 0
Pikët e shënuara: 0
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 0
Pikët mesatare / garë: 0

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 52 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 100 
Mosha: 30 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Terrell Taylor Sezoni 78 - Gara 6 Sezoni 78 - Gara 6
Vladimir Alexandrov Sezoni 80 - Gara 8 Sezoni 82 - Gara 3
Kobe Paz Sezoni 83 - Gara 1 Sezoni 83 - Gara 1
Joaquin Godoy Sezoni 83 - Gara 11 Sezoni 83 - Gara 11
Jun Boon Sezoni 86 - Gara 8 Sezoni 86 - Gara 9

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin