Profili i pilotit: Tony Bird

Informacion i pilotit

Emri: Tony Bird
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 105
Fitoret: 6
Podiume: 18
Pikët e shënuara: 218
Pole pozicione: 2
Xhirot e shpejta: 2
Pikët mesatare / garë: 2.08

Garat e preferuara

Silverstone, Valencia, Austin

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 83 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 96 
Mosha: 26 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Mario Jk Moura Sezoni 77 - Gara 1 Sezoni 77 - Gara 12
Petar Peev Sezoni 78 - Gara 1 Sezoni 81 - Gara 17
Chris Adley Sezoni 82 - Gara 1 Sezoni 82 - Gara 17
Antonio Jose Rondon Zurita Sezoni 83 - Gara 1 Sezoni 83 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin