Profili i pilotit: Manfred Wackerbauer

Informacion i pilotit

Emri: Manfred Wackerbauer
Kombësia:  (Gjermani)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 122
Fitoret: 5
Podiume: 21
Pikët e shënuara: 328
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 5
Pikët mesatare / garë: 2.69

Garat e preferuara

Sepang

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 99 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 79 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Michele Tomba
Grupi:Rookie - 135
Rroga:$672.000
Gjatësia e kontratës:12 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Györegy Parik Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 53 - Gara 13
Kevin Butler Sezoni 54 - Gara 15 Sezoni 54 - Gara 17
Joey Dikker Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 13
Rui Pedro Oliveira Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 17
Bernd Stolze Sezoni 57 - Gara 14 Sezoni 57 - Gara 17
Attila Seszták Sezoni 58 - Gara 4 Sezoni 58 - Gara 15
Peter Skorec Sezoni 59 - Gara 14 Sezoni 60 - Gara 11
Norbert Pércsi Sezoni 63 - Gara 4 Sezoni 63 - Gara 17
Rumen Tomov Sezoni 64 - Gara 2 Sezoni 64 - Gara 14
Patrick Murawski Sezoni 65 - Gara 17 Sezoni 66 - Gara 1
Attila Boh Sezoni 66 - Gara 4 Sezoni 66 - Gara 17
Dányi Andor Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Allan Pessanha Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 17
Michele Tomba Sezoni 72 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000