Profili i pilotit: Lorenzo Montermini

Informacion i pilotit

Emri: Lorenzo Montermini
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 164
Fitoret: 15
Podiume: 36
Pikët e shënuara: 393
Pole pozicione: 11
Xhirot e shpejta: 16
Pikët mesatare / garë: 2.4

Garat e preferuara

Kyalami, Laguna Seca, Avus

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 108 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 77 
Mosha: 35 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Ayooluwa Bukh Sezoni 57 - Gara 6 Sezoni 57 - Gara 17
Brian Donamari Sezoni 58 - Gara 3 Sezoni 58 - Gara 17
Brian Donamari Sezoni 59 - Gara 7 Sezoni 59 - Gara 13
Bryan Ducrocq Sezoni 59 - Gara 15 Sezoni 59 - Gara 17
Zsolt Simon Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 60 - Gara 15
Nabres En Sezoni 61 - Gara 12 Sezoni 62 - Gara 5
Robert Müller Sezoni 62 - Gara 7 Sezoni 62 - Gara 14
Sonja Di Leo Sezoni 62 - Gara 16 Sezoni 65 - Gara 17
Mantas Sestokas Sezoni 67 - Gara 3 Sezoni 70 - Gara 2
Harvey Johnson Sezoni 71 - Gara 4 Sezoni 71 - Gara 15

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000