Profili i pilotit: Kenny Moore

Informacion i pilotit

Emri: Kenny Moore
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 57
Fitoret: 14
Podiume: 27
Pikët e shënuara: 284
Pole pozicione: 9
Xhirot e shpejta: 15
Pikët mesatare / garë: 4.98

Garat e preferuara

Avus, Zandvoort

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 99 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 20 

Pesha (kg): 72 
Mosha: 23 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Javier Castro
Grupi:Amateur - 29
Rroga:$550.000
Gjatësia e kontratës:10 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Yva Rautier Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 3
Mario Gomez Sezoni 66 - Gara 10 Sezoni 66 - Gara 10
Robert Lee Sezoni 67 - Gara 4 Sezoni 67 - Gara 17
Sergi Alves Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Alexandr Volodin Sezoni 69 - Gara 12 Sezoni 69 - Gara 12
Pedro Silva Sezoni 70 - Gara 2 Sezoni 71 - Gara 1
Alessio Ricci Sezoni 71 - Gara 2 Sezoni 71 - Gara 17
Javier Castro Sezoni 72 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000