Profili i pilotit: Kosuke Kunimoto

Informacion i pilotit

Emri: Kosuke Kunimoto
Kombësia:  (Japoni)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 86
Fitoret: 1
Podiume: 14
Pikët e shënuara: 177
Pole pozicione: 5
Xhirot e shpejta: 2
Pikët mesatare / garë: 2.06

Garat e preferuara

Yas Marina, Nurburgring, Hungaroring

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 80 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 92 
Mosha: 28 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Patrick Fast Sezoni 61 - Gara 10 Sezoni 61 - Gara 10
Pantelis Atsidaftis Sezoni 61 - Gara 17 Sezoni 62 - Gara 6
Bernd Stolze Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 15
Tomáš Knotek Sezoni 63 - Gara 17 Sezoni 64 - Gara 16
Daniel Fenton Sezoni 67 - Gara 7 Sezoni 67 - Gara 11
Fernando Fernandez Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Dominique Skorzy Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 17
Ender Marquez Sezoni 71 - Gara 3 Sezoni 71 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000