Profili i pilotit: Mateusz Kochanski

Informacion i pilotit

Emri: Mateusz Kochanski
Kombësia:  (Poloni)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 206
Fitoret: 3
Podiume: 16
Pikët e shënuara: 199
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 0
Pikët mesatare / garë: 0.97

Garat e preferuara

Rafaela Oval, Montreal, Silverstone

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 108 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 73 
Mosha: 36 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Matteo Pikal Sezoni 52 - Gara 1 Sezoni 52 - Gara 7
Maria Lissarrague Sezoni 52 - Gara 11 Sezoni 52 - Gara 17
Pavel Svoboda Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 53 - Gara 17
Gianni Venditti Sezoni 54 - Gara 11 Sezoni 55 - Gara 10
Jonas Žaldokas Sezoni 55 - Gara 16 Sezoni 56 - Gara 14
Damian Ferraro Sezoni 56 - Gara 16 Sezoni 57 - Gara 7
Claudio Hoj Sezoni 58 - Gara 5 Sezoni 58 - Gara 17
Mariqn Georgiev Sezoni 59 - Gara 2 Sezoni 60 - Gara 17
Sławek Skoczółek Sezoni 61 - Gara 6 Sezoni 61 - Gara 9
John Harizos Sezoni 61 - Gara 12 Sezoni 62 - Gara 9
Iulian Petraru Sezoni 62 - Gara 15 Sezoni 65 - Gara 9
Thoma Pali Sezoni 66 - Gara 5 Sezoni 66 - Gara 17
Szende Milán Sezoni 67 - Gara 6 Sezoni 67 - Gara 10
Michal Ostrowski Sezoni 67 - Gara 11 Sezoni 68 - Gara 4
Michal Ostrowski Sezoni 68 - Gara 17 Sezoni 69 - Gara 14
Péter Kiss Sezoni 69 - Gara 16 Sezoni 70 - Gara 7

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000