Profili i pilotit: Alexander Rossi

Informacion i pilotit

Emri: Alexander Rossi
Kombësia:  (Shtetet e Bashkuara)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 215
Fitoret: 6
Podiume: 24
Pikët e shënuara: 342
Pole pozicione: 9
Xhirot e shpejta: 7
Pikët mesatare / garë: 1.59

Garat e preferuara

Ahvenisto, Oesterreichring, Portimao

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 109 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 82 
Mosha: 37 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Semir Prosic
Grupi:Amateur - 30
Rroga:$498.400
Gjatësia e kontratës:10 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Pawel Kowal Sezoni 52 - Gara 1 Sezoni 52 - Gara 10
Szilárd Kovács Sezoni 52 - Gara 16 Sezoni 52 - Gara 17
Allecio Nagleydson Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 53 - Gara 15
Karolis Pavilionis Sezoni 54 - Gara 1 Sezoni 54 - Gara 13
Serhiy Kamkov Sezoni 54 - Gara 17 Sezoni 54 - Gara 17
Graham Shaw Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 3
Eduardo Hoepers Sezoni 55 - Gara 10 Sezoni 56 - Gara 6
Daniel Carrero Carvajal Sezoni 56 - Gara 8 Sezoni 56 - Gara 17
Jörg Horn Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 10
Derek Rainey Sezoni 57 - Gara 12 Sezoni 61 - Gara 2
Andrius Bikauskas Sezoni 62 - Gara 7 Sezoni 64 - Gara 6
Michał Faraś Sezoni 66 - Gara 5 Sezoni 68 - Gara 4
Chris Macris Sezoni 69 - Gara 3 Sezoni 70 - Gara 1
Semir Prosic Sezoni 70 - Gara 16 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000