Profili i pilotit: Junior van Dam

Informacion i pilotit

Emri: Junior van Dam
Kombësia:  (Holandë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 180
Fitoret: 4
Podiume: 19
Pikët e shënuara: 210
Pole pozicione: 2
Xhirot e shpejta: 1
Pikët mesatare / garë: 1.17

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 122 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 80 
Mosha: 34 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Chris Tsalas
Grupi:Amateur - 87
Rroga:$1.128.960
Gjatësia e kontratës:10 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Martin Bucko Sezoni 59 - Gara 2 Sezoni 59 - Gara 11
Gyula Juhász Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 61 - Gara 17
Mirsad Pazari Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 16
Walter Martucci Sezoni 63 - Gara 3 Sezoni 64 - Gara 17
Miroslav Martincik Sezoni 65 - Gara 3 Sezoni 66 - Gara 1
Darius Petkus Sezoni 66 - Gara 4 Sezoni 66 - Gara 8
Chris Tsalas Sezoni 66 - Gara 16 Sezoni 67 - Gara 1
Marius Lenkšas Sezoni 67 - Gara 3 Sezoni 69 - Gara 17
Chris Tsalas Sezoni 70 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000