Profili i pilotit: Jeroen Vergers

Informacion i pilotit

Emri: Jeroen Vergers
Kombësia:  (Holandë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 84
Fitoret: 1
Podiume: 9
Pikët e shënuara: 134
Pole pozicione: 3
Xhirot e shpejta: 5
Pikët mesatare / garë: 1.6
Piloti terhiqet ne fund te sezonit n.q.s nuk kontraktohet

Garat e preferuara

Ahvenisto, Zandvoort, Indianapolis Oval

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 74 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 95 
Mosha: 30 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Joosep Laiksoo Sezoni 61 - Gara 4 Sezoni 61 - Gara 13
Nelson Correa Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 17
Daniel Harris Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 17
Toy Paulo Sezoni 67 - Gara 7 Sezoni 68 - Gara 17
Toy Paulo Sezoni 69 - Gara 3 Sezoni 69 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000