Profili i pilotit: Daniel Valsecchi

Informacion i pilotit

Emri: Daniel Valsecchi
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 120
Fitoret: 19
Podiume: 36
Pikët e shënuara: 415
Pole pozicione: 6
Xhirot e shpejta: 5
Pikët mesatare / garë: 3.46

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 120 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 13 

Pesha (kg): 76 
Mosha: 32 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Helio Cintra
Grupi:Amateur - 42
Rroga:$1.604.950
Gjatësia e kontratës:12 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Dominik Wojtek Sezoni 61 - Gara 2 Sezoni 61 - Gara 10
Joaquim Souto Sezoni 61 - Gara 16 Sezoni 63 - Gara 3
Jack Connolly Sezoni 63 - Gara 12 Sezoni 65 - Gara 12
Jarno Niemelä Sezoni 65 - Gara 14 Sezoni 67 - Gara 4
Christopher Willis Sezoni 67 - Gara 15 Sezoni 69 - Gara 14
Helio Cintra Sezoni 72 - Gara 3 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000