Profili i pilotit: Mauro Valsecchi

Informacion i pilotit

Emri: Mauro Valsecchi
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 124
Fitoret: 6
Podiume: 29
Pikët e shënuara: 356
Pole pozicione: 2
Xhirot e shpejta: 7
Pikët mesatare / garë: 2.87
Piloti terhiqet ne fund te sezonit n.q.s nuk kontraktohet

Garat e preferuara

Baku City, Estoril, Zandvoort

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 67 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 96 
Mosha: 36 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Miguel Echenique Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 8
Michel Freriksen Sezoni 56 - Gara 17 Sezoni 56 - Gara 17
Fabrice Momox Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 16
Gabriel Simonetti Guimarães Sezoni 59 - Gara 1 Sezoni 59 - Gara 12
Simon Degner Sezoni 60 - Gara 4 Sezoni 60 - Gara 17
Jonas Žaldokas Sezoni 61 - Gara 14 Sezoni 62 - Gara 12
Roberto Motta Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 16
Roberto Motta Sezoni 64 - Gara 3 Sezoni 65 - Gara 14
Zazhygalov Alex Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 17
Suvadip Jana Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 17
Yakup Paçacı Sezoni 68 - Gara 15 Sezoni 68 - Gara 17
Marek Radoszycki Sezoni 69 - Gara 8 Sezoni 69 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000