Profili i pilotit: Alice South

Informacion i pilotit

Emri: Alice South
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 114
Fitoret: 6
Podiume: 18
Pikët e shënuara: 320
Pole pozicione: 10
Xhirot e shpejta: 4
Pikët mesatare / garë: 2.81

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 115 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 99 
Mosha: 34 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Paul Campbell
Grupi:Rookie - 7
Rroga:$431.001
Gjatësia e kontratës:3 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Rinaldo Ferreira Sezoni 75 - Gara 1 Sezoni 75 - Gara 4
Danniel Cao Sezoni 75 - Gara 17 Sezoni 76 - Gara 17
Rafał Szromek Sezoni 78 - Gara 1 Sezoni 78 - Gara 17
Golberto Junior Sezoni 79 - Gara 6 Sezoni 79 - Gara 8
Dan Mtombeni Sezoni 82 - Gara 2 Sezoni 82 - Gara 17
Andre Pollon Sezoni 84 - Gara 1 Sezoni 84 - Gara 17
Andre Pollon Sezoni 86 - Gara 1 Sezoni 86 - Gara 17
Tomas Kuusela Sezoni 88 - Gara 1 Sezoni 88 - Gara 17
Paul Campbell Sezoni 90 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin