Profili i pilotit: Maximilian Kirchhöfer

Informacion i pilotit

Emri: Maximilian Kirchhöfer
Kombësia:  (Gjermani)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 151
Fitoret: 18
Podiume: 46
Pikët e shënuara: 419
Pole pozicione: 10
Xhirot e shpejta: 11
Pikët mesatare / garë: 2.77
Piloti terhiqet ne fund te sezonit n.q.s nuk kontraktohet

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 97 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 96 
Mosha: 38 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Tim Rozman Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 53 - Gara 10
Floris Maljers Sezoni 54 - Gara 7 Sezoni 54 - Gara 7
Wilian Silva Sezoni 54 - Gara 16 Sezoni 54 - Gara 16
Stephane Fiorillo Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 17
Stephane Fiorillo Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 17
Zoltán Gaál Sezoni 57 - Gara 3 Sezoni 58 - Gara 17
Andres Urmet Sezoni 59 - Gara 15 Sezoni 60 - Gara 14
Scott Packer Sezoni 60 - Gara 17 Sezoni 60 - Gara 17
Rory Kerr Sezoni 61 - Gara 4 Sezoni 61 - Gara 17
Armando Žgela Sezoni 62 - Gara 4 Sezoni 64 - Gara 15
Helyabe Malaquias Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 10
Gustavo Miguez Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 13

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000