Profili i pilotit: Trent Cheever

Informacion i pilotit

Emri: Trent Cheever
Kombësia:  (Shtetet e Bashkuara)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 227
Fitoret: 19
Podiume: 44
Pikët e shënuara: 503
Pole pozicione: 10
Xhirot e shpejta: 19
Pikët mesatare / garë: 2.22

Garat e preferuara

Austin, Zandvoort, Mugello

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 99 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 86 
Mosha: 37 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Terza Terza Sezoni 52 - Gara 1 Sezoni 52 - Gara 5
Mauro Flores Sezoni 52 - Gara 8 Sezoni 52 - Gara 15
Luciano Da Silva Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 53 - Gara 17
Nahir Diaz Sezoni 54 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 17
Bruno Guilherme Sezoni 56 - Gara 2 Sezoni 56 - Gara 12
Alex Belão Sezoni 56 - Gara 14 Sezoni 58 - Gara 13
Alex Belão Sezoni 58 - Gara 14 Sezoni 60 - Gara 13
Immer Ferrera Sezoni 61 - Gara 17 Sezoni 61 - Gara 17
Iorgu Dani Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 17
Meelis Sinivesi Sezoni 63 - Gara 15 Sezoni 64 - Gara 17
Ivan Ivanov Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Antros Nikolaou Sezoni 66 - Gara 8 Sezoni 67 - Gara 7
Jose Lledo Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 11
Kazimierz Wessel Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 16
Ben Gladwyn Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 3
Alessio Cia Sezoni 70 - Gara 5 Sezoni 71 - Gara 4

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000