Profili i pilotit: James Brundle

Informacion i pilotit

Emri: James Brundle
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 109
Fitoret: 5
Podiume: 11
Pikët e shënuara: 179
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 4
Pikët mesatare / garë: 1.64
Piloti terhiqet ne fund te sezonit n.q.s nuk kontraktohet

Garat e preferuara

Jerez, Grobnik, Fuji

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 72 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 102 
Mosha: 36 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Martin Wölle Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 1
Git Gut Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 17
Josh Northcott Sezoni 58 - Gara 13 Sezoni 58 - Gara 17
Rui Branco Sezoni 59 - Gara 9 Sezoni 60 - Gara 7
Rodrigo Cunha Sezoni 61 - Gara 1 Sezoni 61 - Gara 17
Dartainian Lehane Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 17
Bernd Stolze Sezoni 64 - Gara 16 Sezoni 64 - Gara 17
Alejandro Bisquerra Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 15
Lajos Toronyai Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 17
Ludimilla Bastos Sezoni 68 - Gara 15 Sezoni 69 - Gara 7
Bruno Lopez Sezoni 69 - Gara 10 Sezoni 70 - Gara 2
Miguel Angel Fernández Sezoni 70 - Gara 7 Sezoni 70 - Gara 16

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000