Profili i pilotit: Andy Oliver

Informacion i pilotit

Emri: Andy Oliver
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 128
Fitoret: 2
Podiume: 8
Pikët e shënuara: 179
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 6
Pikët mesatare / garë: 1.4
Shoferi do dalë ne pension pas fundit të sezonit

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 77 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 101 
Mosha: 44 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Zasalamel Balboa Sezoni 47 - Gara 3 Sezoni 47 - Gara 9
Gareth Warren Sezoni 49 - Gara 1 Sezoni 49 - Gara 17
Hildebrando Silva Sezoni 51 - Gara 1 Sezoni 51 - Gara 17
Cristian Ierardi Sezoni 53 - Gara 2 Sezoni 53 - Gara 17
Vasil Vasilev Sezoni 55 - Gara 17 Sezoni 55 - Gara 17
João Adolfo Sezoni 56 - Gara 4 Sezoni 56 - Gara 11
Marco Busani Sezoni 56 - Gara 14 Sezoni 57 - Gara 6
Renato Vandersee Schaeffer Sezoni 59 - Gara 6 Sezoni 59 - Gara 17
Fabio Pereira Sezoni 61 - Gara 1 Sezoni 61 - Gara 17
Arturo Daniel Caballero Vazquez Sezoni 63 - Gara 3 Sezoni 64 - Gara 2
Zoltán Frühzeitig Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 5
Hery Navigator Sezoni 66 - Gara 10 Sezoni 66 - Gara 13
Stefan Boogert Sezoni 66 - Gara 15 Sezoni 67 - Gara 2
Wojtek Zięba Sezoni 67 - Gara 3 Sezoni 67 - Gara 8
Sergey Tsykalov Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 7
Giancarlo Scafati Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 17
Jorge Nicoletti Sezoni 70 - Gara 7 Sezoni 70 - Gara 9
Przemysław Krochmal Marciniak Sezoni 70 - Gara 12 Sezoni 71 - Gara 3

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000