Profili i pilotit: Guy Acheson

Informacion i pilotit

Emri: Guy Acheson
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 181
Fitoret: 23
Podiume: 54
Pikët e shënuara: 542
Pole pozicione: 17
Xhirot e shpejta: 15
Pikët mesatare / garë: 2.99

Garat e preferuara

Laguna Seca, Rafaela Oval, Hungaroring

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 157 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 43 

Pesha (kg): 72 
Mosha: 34 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Pedro Nazaré
Grupi:Pro - 1
Rroga:$1.550.000
Gjatësia e kontratës:3 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Regimantas Sabunas Sezoni 58 - Gara 3 Sezoni 58 - Gara 12
Jhonata Silva Sezoni 58 - Gara 17 Sezoni 62 - Gara 16
Serg Egorov Sezoni 62 - Gara 17 Sezoni 64 - Gara 16
Alex Belão Sezoni 65 - Gara 11 Sezoni 68 - Gara 10
Marco Lopes Sezoni 68 - Gara 16 Sezoni 70 - Gara 15
Pedro Nazaré Sezoni 72 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000