Profili i pilotit: Niki Binder

Informacion i pilotit

Emri: Niki Binder
Kombësia:  (Austri)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 241
Fitoret: 22
Podiume: 57
Pikët e shënuara: 609
Pole pozicione: 18
Xhirot e shpejta: 23
Pikët mesatare / garë: 2.53

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 160 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 71 
Mosha: 35 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Diego Mahecha
Grupi:Master - 3
Rroga:$661.385
Gjatësia e kontratës:3 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Kartik Kaushik Sezoni 54 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 2
Gennaro Barletta Sezoni 55 - Gara 11 Sezoni 55 - Gara 17
Agostino Oddo Sezoni 56 - Gara 2 Sezoni 56 - Gara 14
Rob Vissers Sezoni 56 - Gara 16 Sezoni 58 - Gara 15
Cristi Negulescu Sezoni 58 - Gara 16 Sezoni 59 - Gara 15
Jeffrey Decoopman Sezoni 60 - Gara 12 Sezoni 60 - Gara 17
Dorvani Freire Sezoni 61 - Gara 1 Sezoni 61 - Gara 17
Marco Longo Sezoni 63 - Gara 6 Sezoni 65 - Gara 5
George Togas Sezoni 65 - Gara 12 Sezoni 70 - Gara 16
Diego Mahecha Sezoni 72 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000