Profili i pilotit: Gianmaria Nannini

Informacion i pilotit

Emri: Gianmaria Nannini
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 54
Fitoret: 0
Podiume: 2
Pikët e shënuara: 59
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 1
Pikët mesatare / garë: 1.09

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 84 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 93 
Mosha: 30 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Gianluca Russo
Grupi:Rookie - 128
Rroga:$450.000
Gjatësia e kontratës:17 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Francisco Oliveira Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 60 - Gara 1
Romualdas Salok Sezoni 60 - Gara 10 Sezoni 60 - Gara 17
Fernando Pallas Sezoni 62 - Gara 15 Sezoni 62 - Gara 15
Rodrigo Echegorri Sezoni 64 - Gara 6 Sezoni 64 - Gara 11
Franz Schwedt Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Ivan Pomidorov Sezoni 66 - Gara 17 Sezoni 66 - Gara 17
Lysander Biela Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 17
Marcelo Mauricio Sezoni 68 - Gara 17 Sezoni 68 - Gara 17
Noel Lambelin Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 11
Gianluca Russo Sezoni 71 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000