Profili i pilotit: Stefano de Cesaris

Informacion i pilotit

Emri: Stefano de Cesaris
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 253
Fitoret: 25
Podiume: 51
Pikët e shënuara: 600
Pole pozicione: 16
Xhirot e shpejta: 17
Pikët mesatare / garë: 2.37
Shoferi do dalë ne pension pas fundit të sezonit

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 203 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 20 

Pesha (kg): 77 
Mosha: 34 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Róbert László2
Grupi:Elite
Rroga:$925.000
Gjatësia e kontratës:16 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Robert Włódarski Sezoni 60 - Gara 10 Sezoni 60 - Gara 10
Bruno Tondini Sezoni 60 - Gara 13 Sezoni 61 - Gara 5
Michal Rosko Sezoni 61 - Gara 9 Sezoni 61 - Gara 17
Dan Cammish Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 17
Ricardo Bustamante Sezoni 63 - Gara 5 Sezoni 64 - Gara 3
Fernando Pallas Sezoni 64 - Gara 8 Sezoni 64 - Gara 9
Ross Proud Sezoni 64 - Gara 11 Sezoni 73 - Gara 17
Alix Martin Sezoni 74 - Gara 2 Sezoni 76 - Gara 15
Róbert László2 Sezoni 76 - Gara 17 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000