Profili i pilotit: Bruno Papis

Informacion i pilotit

Emri: Bruno Papis
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 166
Fitoret: 11
Podiume: 27
Pikët e shënuara: 287
Pole pozicione: 8
Xhirot e shpejta: 8
Pikët mesatare / garë: 1.73

Garat e preferuara

Avus, Ahvenisto, Oesterreichring

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 101 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 86 
Mosha: 38 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Joel Tistelgrén Sezoni 50 - Gara 1 Sezoni 50 - Gara 10
Alexandre García Sezoni 51 - Gara 7 Sezoni 55 - Gara 5
Nuno Beirão Sezoni 56 - Gara 9 Sezoni 56 - Gara 17
Martin Juřica Sezoni 58 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 17
Dave Flisher Sezoni 59 - Gara 16 Sezoni 60 - Gara 15
Eduard Chuquen Sezoni 60 - Gara 17 Sezoni 61 - Gara 16
Edson Goulart Sezoni 63 - Gara 7 Sezoni 64 - Gara 5
Silvio Lancelot Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 17
Laurent Kurz Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 11
Franck Miola Sezoni 68 - Gara 15 Sezoni 69 - Gara 14
Silvio Lancelot Sezoni 69 - Gara 16 Sezoni 69 - Gara 17
Earl Hopson Sezoni 70 - Gara 2 Sezoni 70 - Gara 2

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000