Profili i pilotit: Otto Zuber

Informacion i pilotit

Emri: Otto Zuber
Kombësia:  (Austri)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 178
Fitoret: 2
Podiume: 19
Pikët e shënuara: 240
Pole pozicione: 15
Xhirot e shpejta: 4
Pikët mesatare / garë: 1.35

Garat e preferuara

Jerez, Monza

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 121 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 85 
Mosha: 36 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Edgar Milano Sezoni 64 - Gara 5 Sezoni 64 - Gara 14
Gary Dosson Sezoni 64 - Gara 17 Sezoni 64 - Gara 17
Harry Fourie Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Marius Damian Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 17
Dmitry Smirnov Sezoni 72 - Gara 17 Sezoni 74 - Gara 16
Mario Gomez Sezoni 75 - Gara 12 Sezoni 75 - Gara 17
Roger Bergman Sezoni 76 - Gara 1 Sezoni 76 - Gara 17
Vittorio Mati Sezoni 77 - Gara 1 Sezoni 77 - Gara 14
Francesco Cairola Sezoni 78 - Gara 1 Sezoni 78 - Gara 2

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin