Profili i pilotit: Vitor Abreu

Informacion i pilotit

Emri: Vitor Abreu
Kombësia:  (Brazil)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 192
Fitoret: 0
Podiume: 10
Pikët e shënuara: 103
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 0
Pikët mesatare / garë: 0.54

Garat e preferuara

Anderstorp, Portimao, Hockenheim

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 112 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 93 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: David Gontzal
Grupi:Amateur - 25
Rroga:$850.000
Gjatësia e kontratës:2 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Robert Hutchins Sezoni 52 - Gara 1 Sezoni 52 - Gara 1
Danilo Alves Sezoni 53 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 17
Edward Carpio Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 7
Martin Juřica Sezoni 61 - Gara 7 Sezoni 62 - Gara 17
Stephen Pell Sezoni 63 - Gara 3 Sezoni 64 - Gara 1
Martin Hobein Sezoni 64 - Gara 2 Sezoni 64 - Gara 17
Janne Hyytiäinen Sezoni 65 - Gara 10 Sezoni 65 - Gara 17
Johan Tunel Sezoni 66 - Gara 16 Sezoni 67 - Gara 15
Carlos Vidal Sezoni 68 - Gara 2 Sezoni 69 - Gara 1
Carlos Vidal Sezoni 69 - Gara 3 Sezoni 69 - Gara 17
Bence Varga Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 17
David Gontzal Sezoni 71 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000