The Hungarian Conquest

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Emri i Ekipit: The Hungarian Conquest
Websiti i skuadrës: http://www.facebook.com/...
Themeluar: Ndërmjet S29 dhe S30
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 2,088.73
Mesatarja pikëve/garë: 2.93
Mesatarja pikëve/sezon: 49.73
Renditja mesatare e pozicionit: 996.84
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 19.93 (Sezoni 31 - Gara 11)
Pozicioni Sezonal: 1261
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

5% hapur

 (1/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 0
Anëtarët sjellë në Elite: 0
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:0(0%)
Master:0(0%)
Pro:31(2.1%)
Amateur:698(47.4%)
Rookie:744(50.5%)
Cumulative results:
Fitore:84(5.7%)
Podiume:233(15.8%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 0 (Skuadra JoAktive)

Merre përsipër këtë ekip

Duke marrë përsipër një ekip te likuiduar kushton $5.000.000 në qoftë se ju keni qenë një anëtar i ekipit në të kaluarën, në të kundërtën kjo do t'ju kushtojë $7.500.000. Informacioni brenda forumit te ekipit (në rast se ekipi ka një) nuk është pjesë e procesit të marrë përsipër dhe do të fshihet tërësisht para se të marrë përsipër. Pjesa tjetër si logot makina etj nuk do ndryshojne Ju nuk mund ta merrni përsipër një skuadër nëse ju jeni ne bilanc negativ ose rookie

Marrë përsipër The Hungarian Conquest do të kushtojë $7.500.000..

Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
Sziasztok!
Csak magyar managerek jelentkezését várom.

Csapat alapítói és a vezetőség:
A csapatot Gaitz Erik alapította réges-régen, a 29. szezon végén.
Csapatvezető: Áron

Szabályzat:
-Ne hagyj ki futamokat! Ha mégis, akkor kérj meg valakit, hogy helyettesítsen!
-Ha rookie vagy, próbálj meg majdnem minden versenyen jó eredményt elérni!
-Stratégiát, gumikopást, és az új pilótát sokszor megbeszéljük. Ha hajlandó vagy erre, akkor jelentkezhetsz.

Ha szeretnél jelentkezni a csapatba, akkor írj Áronnak!