Hustle Bunch

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Emri i Ekipit: Hustle Bunch
Websiti i skuadrës: http://hustlebunch.forum...
Themeluar: Ndërmjet S12 dhe S13
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 3,270.33
Mesatarja pikëve/garë: 3.24
Mesatarja pikëve/sezon: 55.15
Renditja mesatare e pozicionit: 830.24
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 30.73 (Sezoni 21 - Gara 6)
Pozicioni Sezonal: 1072
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

14% hapur

 (3/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 1 (Sezoni 13, Gara 1)
Anëtarët sjellë në Elite: 0
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:16(1%)
Master:0(0%)
Pro:470(30.8%)
Amateur:748(49%)
Rookie:293(19.2%)
Cumulative results:
Fitore:84(5.5%)
Podiume:249(16.3%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 0 (Skuadra JoAktive)

Merre përsipër këtë ekip

Duke marrë përsipër një ekip te likuiduar kushton $5.000.000 në qoftë se ju keni qenë një anëtar i ekipit në të kaluarën, në të kundërtën kjo do t'ju kushtojë $7.500.000. Informacioni brenda forumit te ekipit (në rast se ekipi ka një) nuk është pjesë e procesit të marrë përsipër dhe do të fshihet tërësisht para se të marrë përsipër. Pjesa tjetër si logot makina etj nuk do ndryshojne Ju nuk mund ta merrni përsipër një skuadër nëse ju jeni ne bilanc negativ ose rookie

Marrë përsipër Hustle Bunch do të kushtojë $7.500.000..

Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
TEAM LEADER MESSAGE:

Hustle Bunch is going in a new direction. We are looking for committed team members. Team HB has a well established history and we are looking to recapture our prior glory. We have a newly designed off-site interactive Forum along with a vastly improved method for data collection and analysis.

Anyone who is interested in joining us is encouraged to send a PM to Mikko Jokinen...and please rest assured that we value characteristics of sincerity and commitment in a candidate. We thank you for visiting our Team Profile, and invite you to return soon.