ROCK N ROLL RACING - F1

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Emri i Ekipit: ROCK N ROLL RACING - F1
Websiti i skuadrës: Asnjë
Themeluar: Sezoni 16 - Gara 1
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 4,155.20
Mesatarja pikëve/garë: 4.37
Mesatarja pikëve/sezon: 74.36
Renditja mesatare e pozicionit: 774.90
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 34.60 (Sezoni 22 - Gara 11)
Pozicioni Sezonal: 1000
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

14% hapur

 (3/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 0
Anëtarët sjellë në Elite: 0
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:0(0%)
Master:34(1.4%)
Pro:437(17.5%)
Amateur:884(35.4%)
Rookie:1142(45.7%)
Cumulative results:
Fitore:119(4.8%)
Podiume:344(13.8%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 0 (Skuadra JoAktive)

Merre përsipër këtë ekip

Duke marrë përsipër një ekip te likuiduar kushton $5.000.000 në qoftë se ju keni qenë një anëtar i ekipit në të kaluarën, në të kundërtën kjo do t'ju kushtojë $7.500.000. Informacioni brenda forumit te ekipit (në rast se ekipi ka një) nuk është pjesë e procesit të marrë përsipër dhe do të fshihet tërësisht para se të marrë përsipër. Pjesa tjetër si logot makina etj nuk do ndryshojne Ju nuk mund ta merrni përsipër një skuadër nëse ju jeni ne bilanc negativ ose rookie

Marrë përsipër ROCK N ROLL RACING - F1 do të kushtojë $7.500.000..

Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
Speed Metal F1 is the law!!!