NoName Club v.1.1

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Emri i Ekipit: NoName Club v.1.1
Websiti i skuadrës: Asnjë
Themeluar: Ndërmjet S15 dhe S16
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 11,328.94
Mesatarja pikëve/garë: 9.13
Mesatarja pikëve/sezon: 155.19
Renditja mesatare e pozicionit: 548.76
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 47.80 (Sezoni 21 - Gara 17)
Pozicioni Sezonal: 400
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

19% hapur

 (4/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 1 (Sezoni 29, Gara 1)
Anëtarët sjellë në Elite: 4
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:85(2.2%)
Master:600(15.2%)
Pro:1453(36.8%)
Amateur:1346(34.1%)
Rookie:466(11.8%)
Cumulative results:
Fitore:360(9.1%)
Podiume:776(19.6%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 0 (Skuadra JoAktive)

Merre përsipër këtë ekip

Duke marrë përsipër një ekip te likuiduar kushton $5.000.000 në qoftë se ju keni qenë një anëtar i ekipit në të kaluarën, në të kundërtën kjo do t'ju kushtojë $7.500.000. Informacioni brenda forumit te ekipit (në rast se ekipi ka një) nuk është pjesë e procesit të marrë përsipër dhe do të fshihet tërësisht para se të marrë përsipër. Pjesa tjetër si logot makina etj nuk do ndryshojne Ju nuk mund ta merrni përsipër një skuadër nëse ju jeni ne bilanc negativ ose rookie

Marrë përsipër NoName Club v.1.1 do të kushtojë $7.500.000.

Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
this field intentionally left blank