Pacific GP

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Emri i Ekipit: Pacific GP
Websiti i skuadrës: Asnjë
Themeluar: Sezoni 24 - Gara 9
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 18,789.54
Mesatarja pikëve/garë: 15.34
Mesatarja pikëve/sezon: 260.75
Renditja mesatare e pozicionit: 347.73
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 48.67 (Sezoni 44 - Gara 12)
Pozicioni Sezonal: 603
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

24% hapur

 (5/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 2 (Sezoni 34, Gara 1)
Anëtarët sjellë në Elite: 6
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:382(5.9%)
Master:1249(19.2%)
Pro:2296(35.3%)
Amateur:2254(34.7%)
Rookie:317(4.9%)
Cumulative results:
Fitore:465(7.2%)
Podiume:1186(18.3%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 0 (Skuadra JoAktive)

Merre përsipër këtë ekip

Duke marrë përsipër një ekip te likuiduar kushton $5.000.000 në qoftë se ju keni qenë një anëtar i ekipit në të kaluarën, në të kundërtën kjo do t'ju kushtojë $7.500.000. Informacioni brenda forumit te ekipit (në rast se ekipi ka një) nuk është pjesë e procesit të marrë përsipër dhe do të fshihet tërësisht para se të marrë përsipër. Pjesa tjetër si logot makina etj nuk do ndryshojne Ju nuk mund ta merrni përsipër një skuadër nëse ju jeni ne bilanc negativ ose rookie

Marrë përsipër Pacific GP do të kushtojë $7.500.000.

Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
Once a clueless team in F1, now a group of ambitious managers aiming for Elite in GPRO. This is Pacific GP.

The team is open for any managers regardless their GPRO experience who:
are nice and friendly,
race every race.
speak/write English.

If you are interested in joining Pacific Grand Prix send a message to the team leader.

!!! Applications without letter of introduction will be rejected !!!