Drejtor teknik: Bernie Murray

Profili i Drejtorit Teknik

Emri: Bernie Murray
Kombësia: (United Kingdom)

Informacion i Karrierës

Trofe: 0
Numri i garave: 280
Fitore: 12

Aftësitë E Drejtorit Teknik

I përgjithshëm: 101
Udhëheqje: ?
R&D mekanika: ?
R&D electronika: ?
R&D aerodinamika: ?
Përvojë: ?
koordinimi i piteve: ?
Motivimi: ?
 
 
Mosha: 54

Oferta nga:

Ende ansnje oferte per kete drejtor teknik
Te gjithe ofertat: 0

Vendosni ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata

Pagesa për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonusi per fitore:  $ (Opsionale)
Bonus për podium:  $ (Opsionale)
Bonusi i pikëve:  $ (Opsionale)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsionale)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Ofroj shikimin:

Shënim:

  • Nëse drejtori i teknologjisë e pranon ofertën tuaj ju do të paguani një kompensim për drejtorin e vjetër (50% e shumës që ju do të paguanit atë deri në fund të kontratës së tij)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju duhet të fshini atë dhe të bëjnë një të re dhe të paguani për atë përsëri
  • Ti mund te besh oferta publike, gjysme-private dhe private
  • Nje oferte publike mund te shihet nga te gjithe me emrin e menaxherit qe ka ofruar , a oferte gjysme-private mund te shihet nga çdokush por pa zbuluar emrin e ofruesit te kontrates, nje oferte private do te jete e padukshme deri ne afatin per zgjedhjen e ardhshme te stafit
  • Një ofertë publike do te kushtojë $500.000 , një ofertë gjysmë-private do te kushtojë $1.000.000 dhe nje ofertë private do te kushtojë $1.500.000.