Kyalami

Pista Të dhëna teknike
Vend: Afrika e Jugut Forcë: 9
Data: 12 Gusht, 2022 Trajtimi: 12
Gjatesia e garës: 306.8Km Akselërim: 9
Xhiro: 72 Forca shtytëse: I lartë
Gjatesia e turit: 4.261 Km Tejkalim: Fortë
Shpejtësia mesatare: 237.81 km/h ngurtësia e Pezullimit: Fortë
Grand Prix të mbajtura: 32 Konsumi i karburantit: Shumë i ulët
Numri i qosheve: 14 Nxemja e gomave: Medium
Koha brenda / jashtë piteve: 15s Gjendja ferkimit: Shume e ulet
Kategoria: ish F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S88, R17
9 Gusht, 2022
Brad Marshall1 1:05.021s
Sezoni Master
S88, R17
12 Gusht, 2022
Stefan Gommans 1:06.896s
Sezoni Pro
S88, R17
9 Gusht, 2022
Gyuri Székely 1:06.942s
Sezoni Amateur
S88, R17
10 Gusht, 2022
Mike Kreisz 1:09.334s
Sezoni Rookie
S88, R17
12 Gusht, 2022
Ilmārs Līcītis 1:11.860s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S88, R17
12 Gusht, 2022
Jasper Coosemans1 1:04.506s
Sezoni Master
S73, R7
22 Nëntor, 2019
Sergey Shinkevich 1:05.756s
Sezoni Pro
S76, R17
10 Korrik, 2020
Dominique Jean 1:05.954s
Sezoni Amateur
S52, R16
3 Maj, 2016
Sergey Galymov 1:07.660s
Sezoni Rookie
S52, R16
3 Maj, 2016
Joe Walker 1:09.102s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S28, R10
9 Dhjetor, 2011
Mindaugas Sarocka 1:15.718s
Sezoni Master
S59, R7
16 Qershor, 2017
Nick Tsagarakis 1:17.346s
Sezoni Pro
S70, R15
14 Qershor, 2019
Andreas Ramann 1:18.153s
Sezoni Amateur
S70, R15
14 Qershor, 2019
Daniel Douglas 1:19.794s
Sezoni Rookie
S70, R15
14 Qershor, 2019
Massimo Tubino 1:23.074s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S28, R10
9 Dhjetor, 2011
Mindaugas Sarocka 1:15.274s
Sezoni Master
S28, R10
9 Dhjetor, 2011
Joaquín Quintana 1:16.544s
Sezoni Pro
S28, R10
9 Dhjetor, 2011
John Rekoumis 1:17.554s
Sezoni Amateur
S70, R15
14 Qershor, 2019
Tinie Lourens 1:19.666s
Sezoni Rookie
S70, R15
14 Qershor, 2019
Jp Oliveira 1:22.027s
Përshkrimi

Kyalami është një qark gara me motor, dhe periferi, në Gauteng Afrika e Jugut në veri të Johanesburg.Qark është përdorur për Grand Prix Formula One dhe gara dhe ka pritur Afrikës së Jugut Grand Prix shumë herë. Në vitet e fundit, zona përreth e qark është zhvilluar në një periferi banimi dhe komerciale të Johanesburg.Qark ka luajtur gjithashtu të presë për pesë raundeve të serisë Superbike Botërore 1998-2002. Origjinale, qark gjithëpërfshirës ishte në përdorim nga 1962 deri sanksionet politike eliminohet Çmimin e Madh pas garës 1985. [1] Kur qark është rindërtuar në fillim të viteve 1990 si pjesë e një zhvillimi komercial, gropë drejtë, Crowthorne bend, Barbeque dhe spastrim qoshet Jukskei u eliminuan ose modifikohet rëndë, me rezultat që u bë një qark të ngushtë, fjongo twisty më tepër se një prej qarqeve më të shpejtë në kalendar. Formula Një braktisur qark rindërtuar në vitin 1993, pas vetëm dy garat (dhe falimentimin nga ana e promotor). Burimi: Wikipedia [/ i]

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
10 14 Jari Aareskoski
1h22:55.716s
Martynas Molneris
2:14.115s
Edvinas Pranculevicius
1:07.167s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
11 17 Jari Aareskoski
1h30:41.628s
Jari Aareskoski
2:29.319s
Jari Aareskoski
1:09.146s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
13 1 Heidi Aareskoski
1h27:49.617s
Leandro Sereno1
2:38.418s
Jari Aareskoski1
1:08.904s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
15 1 Vladimir Islentiev2
1h22:13.114s
Joana Monteiro
2:12.026s
Joana Monteiro
1:06.618s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
17 13 Tomasz Wypych
1h22:19.040s
Tomasz Wypych
2:13.719s
Tomasz Wypych
1:06.718s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
19 Pist Testi Total test laps: 887442
Your test laps: ???
- Marek Marchewka
1:06.162s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
20 11 Vladimir Islentiev2
1h33:28.325s
Toygun Senler2
2:34.249s
João Monteiro
1:08.510s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
23 1 Edvinas Pranculevicius1
1h22:23.467s
Edvinas Pranculevicius1
2:12.388s
Paul Lynch
1:06.818s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
25 13 Edvinas Pranculevicius2
1h22:17.129s
Zdenek Hladik2
2:14.178s
Zdenek Hladik2
1:06.721s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
28 10 Leandro Sereno2
1h27:05.198s
Aleksej Sutkin
2:22.253s
Toygun Senler3
1:07.250s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
30 17 Tomasz Kaminski
1h22:59.221s
Leandro Sereno2
2:14.904s
Tomasz Kaminski
1:07.273s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
32 14 Toygun Senler3
1h22:42.631s
Tomasz Kaminski
2:13.928s
Mark Webster
1:06.825s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
35 8 Leandro Sereno5
1h24:06.974s
Rimantas Sagatas1
2:23.537s
Sion Francis
1:06.708s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
39 17 Rimantas Sagatas2
1h22:36.014s
Vsevolod Demydov1
2:12.047s
Sion Francis
1:06.298s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
42 4 Frederico Neves
1h22:51.344s
Vsevolod Demydov2
2:13.890s
Ian Lynch
1:07.338s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
43 2 Leandro Sereno6
1h22:49.470s
Roland Postle
2:13.196s
Vsevolod Demydov2
1:07.006s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
45 14 Roland Postle1
1h21:37.453s
Roland Postle1
2:11.228s
Roland Postle1
1:05.998s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
47 16 Kiran Patel
1h22:20.063s
Kiran Patel
2:13.559s
Kiran Patel
1:06.423s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
50 13 Roland Postle3
1h22:10.631s
Roland Postle3
2:14.432s
Mihail Morozov
1:06.644s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
51 Pist Testi Total test laps: 1395073
Your test laps: ???
- Antonio Gattulli
1:06.415s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
52 16 Ioannis Dimitroglou
1h21:35.471s
Ioannis Dimitroglou
2:12.756s
Jan Pavlicek1
1:06.064s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
54 11 Evaldas Ruseckas
1h22:49.941s
Evaldas Ruseckas
2:13.353s
Nikolai Egorov
1:05.721s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
56 13 Michał Wilczyński
1h22:10.657s
Michał Wilczyński
2:13.047s
Vladimir Jelicic
1:05.742s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
59 7 Paulo Pinto
1h24:18.732s
Roland Postle4
2:21.642s
Sam Wainwright
1:05.933s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
62 9 Christos Bobolis4
1h26:04.741s
Lorenzo Bongi
2:33.835s
Ioannis Dimitroglou3
1:06.244s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
65 4 Roland Postle6
1h21:46.645s
Paweł Zaburski
2:13.824s
Roland Postle6
1:05.110s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
67 1 Christos Bobolis4
1h21:25.660s
Ioannis Dimitroglou3
2:13.190s
Christos Bobolis4
1:05.309s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
69 6 Martin Bedoya
1h21:40.369s
Rafal Celejewski
2:13.109s
Martin Bedoya
1:04.769s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
70 15 Christos Bobolis4
1h34:12.033s
Yug Desai
2:34.310s
Leandro Sereno7
1:15.666s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
73 7 Jan Velske1
1h20:49.657s
Nevzat Kasapoglu
2:13.705s
Jan Velske1
1:05.291s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
76 17 Roland Postle9
1h21:13.618s
George Slater
2:14.522s
Yug Desai1
1:05.171s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
82 Pist Testi Total test laps: 1338119
Your test laps: ???
- Mihail Golovanov
1:05.531s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
83 14 George Slater
1h21:30.322s
Roland Postle9
2:12.442s
George Slater
1:05.477s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
86 1 Bert Huylebroeck
1h20:03.055s
Chris Adnams
2:12.994s
Bert Huylebroeck
1:05.022s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
88 17 Rimantas Sagatas3
1h21:19.665s
Kristijan Mihovic
2:10.840s
Jasper Coosemans1
1:04.506s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës