Brands Hatch

Pista Të dhëna teknike
Vend: Britani e Madhe Forcë: 10
Data: Jo në kalendar Trajtimi: 12
Gjatesia e garës: 315.5Km Akselërim: 8
Xhiro: 75 Forca shtytëse: Medium
Gjatesia e turit: 4.207 Km Tejkalim: Medium
Shpejtësia mesatare: 216.75 km/h ngurtësia e Pezullimit: Medium
Grand Prix të mbajtura: 29 Konsumi i karburantit: Ulët
Numri i qosheve: 12 Nxemja e gomave: Ulët
Koha brenda / jashtë piteve: 25.5s Gjendja ferkimit: Normale
Kategoria: ish F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S86, R8
8 Mars, 2022
Rafal Celejewski 1:10.890s
Sezoni Master
S68, R12
29 Janar, 2019
Jose Devassy 1:12.510s
Sezoni Pro
S68, R12
26 Janar, 2019
Farcy Génel 1:13.382s
Sezoni Amateur
S64, R13
18 Maj, 2018
Lucas Lobico 1:15.323s
Sezoni Rookie
S64, R13
17 Maj, 2018
Fernando Pinkalsky 1:17.932s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S86, R8
8 Mars, 2022
Rimantas Sagatas2 1:09.867s
Sezoni Master
S83, R7
20 Gusht, 2021
Matej Matrtaj 1:12.028s
Sezoni Pro
S56, R8
13 Dhjetor, 2016
Luis Piedra 1:12.641s
Sezoni Amateur
S93, R12
6 Qershor, 2023
Mara Thomazine 1:14.306s
Sezoni Rookie
S74, R17
6 Mars, 2020
Reece Hyde 1:15.692s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S95, R9
29 Shtator, 2023
André de Carvalho 1:21.837s
Sezoni Master
S95, R9
29 Shtator, 2023
Lee Harding 1:22.124s
Sezoni Pro
S95, R9
27 Shtator, 2023
Michaela Källström 1:23.711s
Sezoni Amateur
S39, R7
6 Dhjetor, 2013
Pedro Diogo 1:26.650s
Sezoni Rookie
S74, R17
6 Mars, 2020
Sylvain Elsass 1:29.701s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S66, R10
11 Shtator, 2018
Kevin Abdalla 1:21.350s
Sezoni Master
S66, R10
11 Shtator, 2018
Patryk Janczak 1:22.812s
Sezoni Pro
S66, R10
11 Shtator, 2018
Alexander Kunze 1:23.663s
Sezoni Amateur
S66, R10
11 Shtator, 2018
Smiljan Plazibat 1:25.860s
Sezoni Rookie
S52, R14
26 Prill, 2016
Mateusz Kaczyński 1:27.579s
Përshkrimi

Brands Hatch është një motor racing qark në Kent, Angli. E parë përdoret si një qark track dirt motor mbi tokë bujqësore, që mbajti 12 runnings e cmimin e madh britanik në mes 1964 dhe 1986 dhe aktualisht mban shumë ngjarje britanike dhe ndërkombëtare gara. Brands Hatch ofron dy konfigurime të layout: layout shkurtër 'Indy' (1,198 milje) është vendosur tërësisht brenda një amfiteatër natyror shikime spektatorë duke ofruar të pothuajse të gjitha të konfigurimit të shkurtër prej kudo që të shikojnë. layout "Grand Prix" Sa më gjatë (2,301 milje) ka luajtur të presë për disa gara spektakolare Formula Një gjatë viteve, ngjarje të tilla si duel Jo Siffert me Chris Amon në 1968 dhe të fitojë të parë të ardhmen World Champion Nigel Mansell në vitin 1985. Plotë Grand Prix qark fillon të drejtë Brabham, një off-camber, pak shtrirje lakuar, para zhytje në të majtën e duhur në shesh stërvitjeje për kuajt Hill Bend. Pavarësisht nga vështirësitë e kurbë, për shkak të drejtë që i paraprin atë, ajo është një nga pista e tejkaloi disa pika. Qoshe tjetër, Druids, është një kthesë e fortë, të negociuara pas një zonë të vështirë e frenimit në Hailwood Hill. Rrugën e pastaj kthesa të zonës përreth spektator në jug bankare në tatëpjetë, off-camber Graham Hill Bend, dhe një tjetër, shtrirje pak prirje në Drejt Cooper, i cili shkon paralelisht me korsi gropë. Pas drejt, qark ngjitet përpjetë edhe pse në rënie-rreze ana Surtees, para se të vendosej mbi te drejt ku shpejtësi të lartë rrugën e së mund të arrihet. Ndryshimet më të rëndësishme lartësi në qark të ndodhë këtu në Drop Pilgrim's dhe Hawthorn Hill, i cili çon në Hawthorn Bend. Udhë pastaj unazore rreth pyjore me një seri të mes-me shpejtësi qoshet, më së shumti dip në Westfield dhe kurba e verbër Sheene's. Rrugën e pastaj del nga pyjet në Clearways dhe ribashkohet 'Indy' qark për Clark Curve me qasjen e saj përpjetë off-camber në gropë të drejtë dhe të fillojnë / vijën e finishit.

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
5 9 Gatis Laugalis
1h36:36.816s
Maxim Kotov
2:27.823s
Edvinas Pranculevicius
1:14.821s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
7 2 Maxim Kotov
1h35:02.381s
Ivan Mishinev
2:26.994s
Maxim Kotov
1:14.219s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
9 9 Maxim Kotov2
1h45:42.117s
Jos Roestenberg
2:30.087s
Vladimir Islentiev
1:15.486s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
11 10 Jari Aareskoski
1h32:30.662s
Jari Aareskoski
2:24.675s
Jari Aareskoski
1:11.765s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
13 11 Jos Roestenberg
1h32:54.148s
Jos Roestenberg
2:24.619s
Jos Roestenberg
1:11.941s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
16 2 Vladimir Islentiev2
1h34:14.949s
Heidi Aareskoski2
2:24.926s
Anton Kuznetsov
1:13.290s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
17 Pist Testi Total test laps: 897373
Your test laps: ???
- Edvinas Pranculevicius
1:11.369s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
18 9 Toygun Senler
1h33:03.531s
Toygun Senler
2:25.982s
Toygun Senler
1:12.600s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
21 13 Edvinas Pranculevicius
1h33:27.969s
Edvinas Pranculevicius
2:27.035s
Edvinas Pranculevicius
1:13.052s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
27 6 Leandro Sereno2
1h33:20.507s
Toygun Senler3
2:25.069s
Toygun Senler3
1:12.826s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
32 2 Atis Praudins
1h33:04.343s
Atis Praudins
2:26.260s
Atis Praudins
1:12.759s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
35 11 Rimantas Sagatas1
1h33:52.977s
Rimantas Sagatas1
2:26.011s
Leandro Sereno5
1:12.835s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
36 Pist Testi Total test laps: 1644892
Your test laps: ???
- Mattias Svensson
1:11.668s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
39 7 Toygun Senler4
1h45:31.782s
Toygun Senler4
2:45.064s
Aleksej Sutkin
1:22.705s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
43 3 Sergey Sergeev
1h44:10.580s
João Monteiro1
2:35.979s
Kuba Szajbel
1:13.287s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
47 6 Vsevolod Demydov2
1h32:59.255s
Vsevolod Demydov2
2:25.484s
Vsevolod Demydov2
1:12.739s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
49 2 Christos Bobolis1
1h32:42.602s
Christos Bobolis1
2:24.452s
Svetlio Nikolov
1:12.419s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
52 14 Roland Postle4
1h41:18.346s
Marc De Jong
2:46.164s
Vsevolod Demydov2
1:12.797s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
56 8 Rimantas Sagatas2
1h32:42.968s
Christos Bobolis3
2:24.217s
Rimantas Sagatas2
1:11.034s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
57 Pist Testi Total test laps: 1581597
Your test laps: ???
- Dmitri Nadkho
1:11.520s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
60 6 Christos Bobolis4
1h32:52.936s
Christos Bobolis4
2:25.126s
Christos Bobolis4
1:11.001s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
64 13 Roland Postle5
1h36:51.634s
Roland Postle5
2:25.150s
Jesus Fernandez
1:11.037s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
66 10 Alwyn Van Saarloos
1h45:21.901s
Pavel Buhharin
2:47.479s
Kevin Abdalla
1:21.350s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
68 12 Jens Frostrup
1h32:08.142s
Łukasz Dudek1
2:23.969s
Jens Frostrup
1:11.269s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
72 2 Jan Velske
1h31:48.806s
Jan Velske
2:26.495s
Jan Velske
1:10.535s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
74 17 Lee Harding
1h39:32.181s
Carlos Esparza
2:45.853s
Jasper Coosemans
1:11.713s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
78 4 Jasper Coosemans1
1h32:54.448s
Roland Postle9
2:36.692s
Rimantas Sagatas2
1:10.926s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
83 7 Pablo Fernandez
1h32:18.755s
Lee Harding
2:23.826s
Pablo Fernandez
1:10.474s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
86 8 Rimantas Sagatas2
1h32:18.407s
Rafal Celejewski
2:21.896s
Rimantas Sagatas2
1:09.867s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
88 Pist Testi Total test laps: 1582648
Your test laps: ???
- Vladimir Valis
1:11.862s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
89 8 Rimantas Sagatas3
1h35:20.007s
Kuba Szajbel
2:45.939s
Brad Marshall1
1:11.998s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
93 12 Wouter Teuwen
1h31:51.099s
Gonzalo Alvarez
2:25.368s
Wouter Teuwen
1:10.270s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
95 9 Wouter Teuwen1
1h38:11.448s
André de Carvalho
2:44.631s
Alexei Malkin
1:10.917s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës