Mugello

Pista Të dhëna teknike
Vend: Itali Forcë: 11
Data: 25 Nëntor, 2022 Trajtimi: 13
Gjatesia e garës: 304.3Km Akselërim: 12
Xhiro: 58 Forca shtytëse: Medium
Gjatesia e turit: 5.247 Km Tejkalim: Fortë
Shpejtësia mesatare: 251.72 km/h ngurtësia e Pezullimit: Medium
Grand Prix të mbajtura: 24 Konsumi i karburantit: Medium
Numri i qosheve: 14 Nxemja e gomave: Medium
Koha brenda / jashtë piteve: 13.5s Gjendja ferkimit: E larte
Kategoria: ish F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S44, R13
28 Nëntor, 2014
Toygun Senler6 1:15.823s
Sezoni Master
S73, R15
20 Dhjetor, 2019
Andreas Ramann 1:17.366s
Sezoni Pro
S73, R15
20 Dhjetor, 2019
Daniel Rosa 1:18.298s
Sezoni Amateur
S73, R15
20 Dhjetor, 2019
Mike Bennett 1:19.699s
Sezoni Rookie
S73, R15
19 Dhjetor, 2019
Yann Lebelanger 1:23.059s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S90, R11
25 Nëntor, 2022
Kuba Szajbel 1:15.035s
Sezoni Master
S53, R14
28 Qershor, 2016
Pedro Moura 1:16.276s
Sezoni Pro
S53, R14
28 Qershor, 2016
Rainer Madalik 1:16.955s
Sezoni Amateur
S73, R15
20 Dhjetor, 2019
Ivan Čić 1:19.173s
Sezoni Rookie
S53, R14
28 Qershor, 2016
Yann Lebelanger 1:20.383s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S64, R14
22 Maj, 2018
Roland Postle5 1:27.999s
Sezoni Master
S56, R10
20 Dhjetor, 2016
Mehdi El Fathy 1:29.417s
Sezoni Pro
S64, R14
22 Maj, 2018
Jose Filipe 1:30.783s
Sezoni Amateur
S64, R14
22 Maj, 2018
Andrian Naidenov 1:32.424s
Sezoni Rookie
S20, R14
6 Korrik, 2010
Jari Tapani 1:35.863s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S78, R1
18 Shtator, 2020
Rimantas Sagatas2 1:26.959s
Sezoni Master
S78, R1
18 Shtator, 2020
Joaquín Quintana 1:29.282s
Sezoni Pro
S56, R10
20 Dhjetor, 2016
Joe Walker 1:30.133s
Sezoni Amateur
S64, R14
22 Maj, 2018
Onur Guardian 1:31.923s
Sezoni Rookie
S56, R10
20 Dhjetor, 2016
Geg Pers 1:35.299s
Përshkrimi

Ndodhet 30km në veri të Firences, në kodrat e rajonit Chianti, kjo udhë ofron një nga cilësimet më piktoreske e të gjithë atyre. Gara këtu mund të ndiqet në 1920, kur Maserati dhe Ferrari ishin në mesin e atyre që bëjnë betejë rreth një udhë 40 milje përbërë e rrugëve publike. Qark të mbyllur e sotme filloi jetën në vitin 1970, një qark të shkëlqyer gjithëpërfshirës të vendosur në një luginë pemë-rreshtuan toskan. Ai priti garën e tij të parë MotoGP në 1976 dhe vazhdon të organizojë raundin e kampionatit italian MotoGP.Udhë ishte blerë nga Ferrari në vitin 1988 për ta përdorur si një objekt testimi dhe ka parë që investime të konsiderueshme, për të përmirësuar edhe gjurmët dhe objektet.Udhë krenohet me karakteristika të përparuara të sigurisë, me balotazh fusha të gjerë në qoshet e ndërlikuar dhe një rrugë shërbimi mbulon gjatësinë e plotë të qark. Paraqitjen e saj undulating e bën atë një zgjedhje ideale për një seancë testimi rigoroz. Përveç Ferrari, pista është përdorur gjerësisht për testimin nga MotoGP Superbike Botërore dhe ekipet, si edhe disa të botës së prodhuesit e makinave kryesorë. Mugello asnjëherë nuk ka organizuar një Grand Prix F1, edhe pse ajo ka luajtur të presë në një garë Formula 2, si dhe Ndërkombëtare Car Touring kampionat.

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
2 16 Mariano Torregomez
1h20:15.218s
Mariano Torregomez
2:53.299s
Mariano Torregomez
1:20.324s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
4 8 Maxim Kotov
1h32:31.914s
Petar Totev1
2:54.652s
Petar Totev1
1:22.010s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
5 8 Maxim Kotov
1h33:08.620s
Petar Totev2
3:07.018s
Maxim Kotov
1:35.104s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
8 6 Maxim Kotov1
1h15:43.800s
Maxim Kotov1
2:34.478s
Maxim Kotov1
1:16.604s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
13 6 Edijs Putniņš
1h17:27.111s
Tomasz Wypych
2:37.693s
Jari Aareskoski1
1:18.085s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
17 8 Jari Aareskoski3
1h17:44.969s
Jari Aareskoski3
2:48.422s
Leandro Sereno1
1:17.878s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
20 14 Toygun Senler2
1h16:00.358s
Toygun Senler2
2:45.927s
Toygun Senler2
1:16.665s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
24 Pist Testi Total test laps: 997422
Your test laps: ???
- Rafal Celejewski
1:17.242s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
25 17 Edvinas Pranculevicius2
1h16:20.492s
Zdenek Hladik2
2:35.337s
Edvinas Pranculevicius2
1:16.945s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
33 16 Toygun Senler4
1h15:54.799s
Leandro Sereno3
2:34.368s
Toygun Senler4
1:17.001s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
37 4 Toygun Senler4
1h16:48.448s
João Monteiro1
2:33.496s
Toni Söyrinki
1:17.498s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
40 6 Vsevolod Demydov1
1h16:56.658s
Rimantas Sagatas2
2:33.577s
Apostolis Goutzos
1:16.877s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
44 13 Leandro Sereno6
1h16:11.771s
Toygun Senler6
2:32.044s
Toygun Senler6
1:16.366s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
48 8 Vsevolod Demydov2
1h19:04.217s
Christos Bobolis
2:33.117s
Christos Bobolis
1:17.011s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
49 Pist Testi Total test laps: 1453129
Your test laps: ???
- Heite Schaumann
1:17.150s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
53 14 Christos Bobolis2
1h16:44.041s
Alexey Manukalov
2:33.867s
Alexey Manukalov
1:16.104s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
56 10 Ioannis Dimitroglou2
1h26:13.934s
Ioannis Dimitroglou2
2:45.101s
Justinas Smyšliajevas4
1:17.383s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
61 4 Róbert László
1h16:08.136s
Vladimir Islentiev2
2:35.011s
Róbert László
1:15.875s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
64 14 Roland Postle5
1h16:21.211s
Roland Postle5
2:56.572s
Sam Wainwright
1:15.541s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
66 Pist Testi Total test laps: 1338667
Your test laps: ???
- Łukasz Dudek
1:16.323s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
67 8 Rafal Celejewski
1h16:16.203s
Rafal Celejewski
2:34.253s
Rafal Celejewski
1:15.275s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
70 6 Christos Bobolis4
1h16:05.908s
Christos Bobolis4
2:34.274s
Mindaugas Bauža
1:15.766s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
73 15 Toni Söyrinki
1h16:00.203s
Jan Velske1
2:34.434s
Jan Velske1
1:15.228s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
78 1 Rimantas Sagatas2
1h26:32.691s
Rimantas Sagatas2
2:47.466s
Rimantas Sagatas2
1:26.959s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
81 12 Jan Velske2
1h15:36.208s
Jan Velske2
2:34.951s
Jan Velske2
1:15.312s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
85 11 Rimantas Sagatas2
1h15:18.996s
Rimantas Sagatas2
2:35.115s
Rimantas Sagatas2
1:15.219s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
90 11 Kuba Szajbel
1h20:47.480s
Artur Terezan
2:33.772s
Kuba Szajbel
1:15.035s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës